Kör-tisdag

Tog det värstans lugnt idag!
Blessed sovmorgon, god frukost, allmänt nöjd.
Dessutom nöjd med min städning av boytoy'ens rum.

Visst är det så att det är mycket lättare att städa andras hus och rum?
Har ni några intressanta teorier? Kan det vara för att det inte är ens eget skit man plockar i? hmm...
Och jag har nog aldrig städat mitt rum med lukta-gott-servetter och dammtrasor... dammet försvinner ju när man dammsuger? Ungefär!

Sen har jag spelat mitt nya Black and White! Nånsin hört talas om det?
Ett spel där du är Gud, och du ska omvända så många som möjligt och ta kol på eventuella onda gudar. JÄTTEKUL! Utföra mirakel osv. Fängslande.

Sen lite kör på det? Jodå. Vi sjöng från förra veckan, Amazing Grace och Over the rainbow plus en psalm, "Känn ingen oro" med, håll i er, stämmor! Det gick bra för att vara första gången..
Dessutom gjorde vi en namn/slagsmålslek. Tidningsleken.

Man sitter på stolar i en ring, en står i mitten med en ihoprullad tidning. Man säger namnet på en i ringen. Dags för personen i mitten att slå henne/honom på knäet INNAN hon/han säger namnet på en annan i ringen! HYSTERISKT och jätteroligt!


Imorgon ska jag, jesper, malin och sebastian till väla för att handla lite till skuvo, får se vad det blir för roligt!
Nu ska jag kolla vidare på Gladiator samt spela B&W !


Alla hjärtans helg

Torsdag -skuvo
Fredag -fredagsmys
lördag -heldag med 300 skrikande konfirmander
Söndag -heldagsmys

Lördagen, herrejisses. Var i kyrkan kl 10 på morgonen och började rodda upp de få lampor som skulle pryda kyrkan denna dag fylld av dans och sång och föreläsningar. Vi tog emot 300 påsar med mat, som bestod av en Mer, ett äpple och en baguette från smörgåskupen. Problem... Var ska vi förvara detta i 6 timmar? vi har 2 kylskåp. Jo det blev svarta sopsäckar ute i snödrivorna. Kul och bära upp o nerför trapporna. Nej.
Vi startade inne i kyrkan med konfirmandgrupper från Örkelljunga, Åstorp, Klippan, Kvidinge, och ett par ställen till tror jag. Vi lyssnade på Jenny Berggren som pratade om sin biografi, väldigt intressant.
Sen var jag mat tant i flera timmar. Efter en mässa med 300 skrikande (BOKSTAVLIGEN) ungdomar så var jag väldigt mör. Sen skulle allt plockas ner, grymt skönt att jag hade hjälp! Kom hem redan halv nio, en hel timme innan jag trodde. Hem och hem, hem till sebastian då.. Vi tog det väldigt lugnt, jätteskönt.

igår söndag! vi var o handlade valetin godis till alla föräldrar, var hemma en stund och träffa mamma. Vi införskaffade även underworld 3 som vi kollade på kvällen.
Vi spelade halo, grymt random men kul ett tag. Basically, mega mys hela dagen.

helt ok helg.

Imorgon är det dags för Ungdomskörens första träff! Ska bli spännande och se hur det går!
WISH US LUCK!


En helt vanlig onsdag

Visst är det underbart att bli väckt tidigt en morgon och med gott samvete somna om, för du börjar inte förräns 13? Min morgon idag... Lovely. Var ute och tog en promenad med Malte innan jag gick tidigt till matten kl 12 för extrahjälp (pga av dom 10 sidorna jag ligger back i boken).
Visst är det otroligt, matte 2 ggr i veckan, varav onsdagar + 1 timme extrahjälp, och hjälpmatte tidiga torsdagmornar, och fredag eftermiddagar. PLUS hjälp hemma i telefon med mattesnillen?
Jag räknar nog lätt matte 8 timmar i veckan. SUCK!!!!
Qualitytime med pappa i telefon, helt ok.

Imorgon är det skuvo igen, rykten går om att Herr Johannes kommer förbi och säger hej, minsann!
Dessutom hålls det en 2a audition för musikalen imorgon vid 15.00. Ska bli spännande och se hur detta slutar!
På lördag är det äntligen dags för kontraktsungdomsdagen i klippan, det kommer konfirmander från alla håll och kanter hit för att bland annat få testa på gospel och afrikansk dans! Dagen avslutas med mega mässa.
Även söndagen börjar forma sig, kan det minsann bli en helmysdag med pojkvännen med stödorden film, ljus och middag? Äntligen får alla hjärtans dag en riktig mening.

Nu ska jag gå och lägga mig, är mighty tired. Gonatt!


Kaffe

Sånt man dricker på morgonen. Och förmodligen lunch och fika och middag med.
Nae, nu ska vi inte gå överstyr, morgonen räcker!
Men om vi siar om framtiden kan vi ju ta en musikal med i beräkningen, och gör vi det så har jag inte en aning om hur mycket kaffe jag kommer förtära den närmaste framtiden.
Ska bli spännande och se.

Snacka om seg helg. Har gått upp alldeles för sent varje morgon, runt 12-13.
Går det kanske att räkna ut redan var jag har sovit hela helgen? Förmodligen.
Vi har kollat lite film, mamma har nu sett innebandy, tyvärr råkade hon bevittna det mest makalösa jag har sett, 9-0 till skillingaryd som hade 10 spelare och en som gnällde om ett knä. Galet, men hon tyckte nog det var spännande, för det är inte såå ofta hon använder ordet "kötta"..

Vi har dessutom kollat madagaskar 2 och kenny starfighter, två filmer som jag tills i helgen inte har sett förut! Båda två var grymt roliga, men jag missade slutet på kenny starfighter pga sömn.
Jag har fått testa air hockey (?) med! Det gjorde ont, var hetsigt och roligt. Klådde nästan den "oslagbara" i min andra match. VÄLDIGT NÄSTAN! Så så dålig var jag inte! Igår hade jag även konfirmander, den underbara snälla lugna gruppen. Vi pratade om budorden, gjorde lite stenciler och övningar, och var med på en gudstjänst.

Jättefräck gudstjänst! "Hela kyrkan sjunger", vi sjöng favoritpsalmer, bland annat en av mina absoluta favoriter, "Ropa till gud" (703 check it oout...). Jättelycklig skrålade jag! Vi välkomnade även vår nya musiker. Har fått höra en psalm jag inte hört förut som var jättebra! "Var inte rädd" (256).
Nu ska jag sätta mig vid pianot en stund innan jag går till komvux och har psykologi och etik o livsfrågor.
Vara kär känslan satt minsann kvar tills idag....

snösnösnösnö

jag älskar snö. Iallafall när det är hysteriskt mycket snö.
När det är lite snö är det bara tråkigt.
Nu i eftermiddag har jag varit stort barn och lekt i snön bakom huset helt själv. jag byggde en liten tunnel som jag kravlade genom.

underbart.


Prince of Persia

Ja, jo... Kan man säga mycket mer än "släpp filmen NU"?
Vad är Prince of Persia? Anyone? Nahe.

Prince of Persia (The Sands of time) är ett actionäventyr från 2003, mellanösterninspirerat, persisk miljö. Spelets namnlöse protagonist, prinsen av Persien, deltar i belägringen av en indisk stad som snabbt betvingas, inte minst för att maharadjan blir förrådd av sin vesir. Bland krigsbytet finns ett magnifikt timglas som innehåller tidens sand (engelska "the sands of time"), en magisk dolk och maharadjans dotter. Den gamla, sjukliga vesiren insisterar att han ska belönas med den mystiska dolken men kungen tycker att hans son ska få behålla den. Vesiren lurar då prinsen att med dolken som nyckel öppna timglaset varpå sanden sveper ut genom hela palatset och förvandlar alla utom prinsen, vesiren och maharadjans dotter till zombieliknande varelser. Prinsen måste nu sätta stopp för vesiren.

Hederligt snodd text från wikipedia. You get the picture!
Detta är bara den första av hela TRE filmer inspirerade av spelet. Med Jake Gyllenhaal i rollen som prinsen. INTE helt fel.

Dock har prinsen fått ett namn. Prince Dastan.


Supercalifragilisticexpialidocious

Sannerligen dagens replik

vet ännu inte vad det betyder? Men just nu kan det få summera min dag.
Som har bestått av ReligionskunskapB, Konfucianism, Daoism, shintoism och Dalai Lama stod på dagens schema.
Vi såg en intressant minidokumentär om dagens Dalai Lama och hans flykt till indien.
Sen har jag även varit en runda i kyrkan och försökt hämta en bunte infolappar, men där va toomt!
Hos tandläkaren en runda, vilket inte var så populärt. Jag avskyr tandläkare...

Men det gick bra! Ingen karies och inga problem! Dom sänkte mig även en riskgrupp, så frisktandvård here i come. Sen en timme för att få nytt recept hos barnmorskan, HUGA!!! Handla mat, äta, sitta ner i 10 minuter, sen hade den 3 timmars hålan gått?!
mmmm, dags för rättskunskap.. Men den tog slut efter ett par timmar, och jag gick ett sista ärende innan jag gick hem! Sen har jag tagit det lugnt med mamma.

Har flippat lite över lite och haft långa samtal med mamma om lite.'
Och dagens prestation.. levlande i secret of mana. Har nu 3 monster till karaktärer som har klättrat upp till runt level 60! NUTJAAÄÄKLAR ska dom få se på annat!!! Har gett mig på Mana fortress igen, andra försöket. (Mycket till tålamod? ICKE...)

Nu så, here i COME Dark Lich Thanatos och Mana Beast! SHOW ME WHAT YOU GOT!!! SUPERCALIfFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS!!

RSS 2.0