De ofrivilliga


Idag såg vi "De ofrivilliga" på föreläsningen! Den var väldigt intressant! Filmen består av fem olika historier. En om två tonårsflickor en kväll ute, en lärare som bevittnar en annan lärare slå en elev, en man som under en fest blir träffad av en raket, en bussresa och en gäng vuxna män som beter sig som ett gäng svin. (Tyckte jag, men det tycker nog alla andra eftersom dom tvingade ner en av sina polare och sög av honom. ja, vuxna GIFTA män)

Alla historier innehåller något tråkigt, men en sticker ut ur mängden, och det var om läraren (på bilden) som vågar stå emot gruppen och slår bokstavligen näven ur bordet, blir utfryst och dessutom konfronterar sina kollegor och BER dom att tala till även henne. Rätt fräckt! Värd o se helt klart!


ANNARS så har jag köpt en locktång idag, och på fredag kommer sebastian. LÄNGTAR väldigt mycket !!


Högskola #3

FÖRSTA tentan godkänd! Amazing, fabolous, wonderful, underbart! SÅ igår sket jag i allt som heter plugg och bara tog det lugnt. Jätteskönt! Men idag e det back on track igen och jag ska börja läsa lite Rötter och fötter! Om denna är lika intressant som resten av böckerna så JUBLAR jag!

Idag ska jag alltså läsa, och mitt mål: 100 sidor. Reward:Köpa något gott och spela Jak 3!
Så nu måste jag börja tror jag! WOOHO!

Högskola #2

Första föreläsningen och seminariet för Etnologiska kulturperspektiv avklarade idag!
Slängs rätt in i lejongropen och ska ha redovisning IMORGON. TJOHO. Ska skriva lite på det ikväll!
Väldigt intressant kurs hittils, hoppas det fortsätter så. har inte så farliga böcker heller!

Men en stor suck drog jag när jag kom till skolan imorse i väldigt felaktig tro om att lektionen var 2 timmar lång som vanligt. Nej, den var mellan 10 och 15. 5 timmar med lunch. FÖRIHELSIKE! Men det var lugnt, jag somnade INTE. Läraren verkade helschysst, så hittils är jag cool lugn när jag tänker på tentan om en vecka!


Sen förgylldens min dag när det var extrapris på makaroner och polly. WOOHO! Har precis ätit middag, potatismos och fiskpinnar, efterlängtad barnmat, och polly till efterrätt. Nu ska jag ta en lugn halvtimme, och sen läsa och faktiskt kolla matchen idag, Sverige-Holland!

CHILL PÅ DET
 


Need I say more?


Tropical Islands

Nu har jag kommit hem till Halmstad igen efter min minisemester i Tyskland/Klippan!

Det var ett fantastiskt ställe, rekommenderat! Minispanien i tyskland, tummen upp.
Här fanns i princip allt, öppet 24 timmar om dygnet, shower och grejer på kvällarna. Inte väldigt trångt och inte för hög volym, och inte mycket skrikande barn! My kinda place.

Min favorit under helgen: Massage

Jag har aldrig fått en riktigt massage, så det testade jag! AND I LIKED IT!
Första kvällen stannade jag kvar på stället efter resten av de 14 familjemedlemmarna gått hem, och hade bokat en 30 minuters klassisk helkroppsmassage. Jag gick därifrån lycklig. Väldigt lycklig. Sjöng på vägen hem.
Sista kvällen stannade jag kvar, och fick 1 timmes thaimassage av världens sötaste thaitant! Hon pussa mig på kinden när hon var klar, och var HELGULLIG timmen igenom..! LOVED IT.
Efteråt gick jag till strandresturangen och åt SUPERGOD ceasarsallad. Sen gick jag hem och packade min enda ryggsäck och la mig för att sova.

Jättemysig helg, tack hela släkten för detta!!! Här är lite bilder!











Blogg på beställning

Den där fulla rapporten angående Tyskland.. Ja som jag sa så kommer den när jag kommer till Halmstad så jag kan lägga in lite bilder! Men hemma än är jag EJ!
Jag stannade i Klippan hela veckan och åker hem imorgon. Har lånat kurslitteratur på biblioteket eftersom jag nu fick veta att nästa kurs blir "kort och jävligt intensiv". Tack så MYCKET. Men väldigt intressanta böcker!

Har precis läst en roman, JA en roman i love it, av Lena Andersson som heter Var det bra så? Den handlar om Lotta Svensson och hennes uppväxt under 70-80 talet och jämställdhet mellan alla människor och raser. Bara det att... det funkar ju såklart inte. Svennejävlar och mustaschjävlar hit och dit och förbaskat bra. Och skön omväxling att få läsa en hyfsat bra bok istället för norbert elias som nu äår ett avslutat kapitel i mitt liv som tur är.

Så nu efter tentan har jag haft en otroligt fantastisk underbar vecka i Tyskland och här hemma. Har myst varenda dag med Sebastian och haft det jätteskönt. Det ska bli skönt att komma hem också, såklart. Och hem är aldrig för långt bort. Med TIDEN.. Kan ta sig nånstans.

Nu är det dags för Etnologiska kulturperspektiv ONE-OOH-ONE. WISK ME LUCK! Tenta igen om en vecka!


RSS 2.0