VAVAVA SERIÖST!

Jag var nere på Tindra idag för att lämna mitt cv efter ett samtal där i förra veckan!
Får direkt ett "kom tillbaka imorgon!" !!
Jag ska få träffa en familj imorgon med en pojke som behöver personlig assistent!
Dom har alltså redan tänkt på mig!;D jag är så SJUKT GLAD JUST NU!

Sen åkte vi ner till trafikskolan och fixa datum till handledarkurs, och ska nu fylla i en massa papper.

hur mkt som helst händer nu! HÅLL ALLA ERA TUMMAR för att det ÄNTLIGEN löser sig för mig!!!!!

Lördagsstädning och sportdiskussion

NÄSTAN adventsmys kan vi kalla det!
Gick upp vid 11 imorse, då började städningen inför mammas laga-mat kväll med vännerna! Fick i mig en god frukost! 2 knäckemackor med ost, en actimel, ett glas oboy, ett glas tranbärsjuice och ett glas äckligt (men behövlig)  c-vitamin. Men sen vakna jag till och började städa undan. Har lyssnat lite på bon joivs nya platta igen, hemskt bra fortfarande. Sen kom mamma hem igen och ville lyssna på carolas "Jul i betlehem". Den va INTE godkänd, däremot! Trummor i julmusik? Stämningsfyllt? Skulle INTE tro det! Inte att rekommendera!
Har även spikat upp en klocka i köket, och guldstjärnor i fönstret!
Nu sitter jag här i soffan och njuter av mitt dagsverk. Klockan är visserligen bara strax över 4, men det börjar ju faktiskt mörkna så smått där ute, så snart är dagen över och jag kan med mycket gott samvete sätta mig ner med en kopp varm choklad och försöka hitta någon film på tv att avnjuta.



Dessutom sitter jag här och följer en innebandymatch mellan Åstorp/Kvidinge IBS & CL98IC.
Nu är det som såhär, kära vänner... Jag är ingen idrottare. Jag är inte jätteintressera av sport, och följer inga ligor eller serier eller dylikt. Och jag tycker fotboll är överskattat.
Dessutom är jag gammal bild-estet. Jag FÅR döma matcher och lag utifrån hur dom ser ut, vilka färger dom har på sina tröjor och hur dom beter sig på plan. Kort sagt allt som inte har med matchen och göra, bortsett från beteendet, då.
Ett roligt exempel! Jag var med och kollade en match mot Malmö! Dom hade knallrosa tröjor och backslick. Dessutom låg dom DÅ högst i tabellen och ville att Å/K skulle "se upp till dom" och hoppades på en fin match. Jo visst, va! Dom kunde INTE uppföra sig, satt och vrålade från bänken och spelade riktigt fult tyckte jag.
IDAG kan jag tyvärr bara se vad som händer i matchen på nätet! Dom ska strax påbörja 3e perioden och det står 1-1. 2 utvisningar till Kalmar, och 1 till Å/K.
Nu kan jag som sagt bara döma utefter detta.. Men dom har ju FAKTISKT 2 utvisningar...


Remains to be seen! Nu är gänget tillbaka från bowlingen och ska börja på maten. SKa bli spännande och se vad dom gör med råvarorna dom har blivit tilldelade! Glömde nämna det innan! Dom har anordnat något av en lek, tre "lag", ett hos oss, ett hos cornelia, och ett hos hasse. Dom får råvaror, och sen hittade på något själva att göra av dom! Lite Hell's kitchen över det... Ska bli spännande!


Ha en mysig advent! Det ska jag ha!

Ny fin Design en fredagkväll!

Har länge fundera på det här med Design på min blogg... Hur lyckas man o grejer.

MEN då kom SKINKAN KARIN "Kazaya" som en blixt från klar himmel och visar sig vara en liten fena på detta.


Och kolla in.. Men nu är det ju så att hon inte gjorde detta ENSAM... Jag tog faktiskt en bild på migsjälv för detta speciella tillfälle! Varsågoda och kolla här ovan så får ni se mina kanon oskillz på att ta bilder på migsjälv.
Men efter blod, svett och tårar så fick jag nöja mig med denna, men det blev ju faktiskt bra tycker jag!

Sen fick jag komma på ett motto, eller tja, mer en slogan/beskrivning av mitt liv! Finns även häruppe..

"Highlights and Skylights, a taste of love, affection and the sweet life."


Nice, huh? Och mycket finare blev det där uppe!



Så, tackar så hemskt mycket my Skinka, saknar att
spanka din ham i min garderob, vi får träffas nån gång snart!
SPANKSIIE CYA!!


Onsdag hos pia

Igårkväll var jag hemma hos sandra en stund och jobbade lite med morgondagens Musikväll på skuvo!

Gick hem med en enda uppgift kvar. Att skriva ner 60 artister/grupper. Det löstes!
Åkte hem med sebastian och kollade på hipphipp, som är förvånadsvärt tråkigt? Ser inte riktigt det roliga...
Sen fick jag kolla på Detroit Rock city! DEN var bra!
Sen panic wakeup! Sebastians mamma skulle väcka mig, genom en lätt knackning på dörren kl 7.20. Det hjälpte. Sebastian FLÖG upp ur sängen.

Sen körde vi till Åstorp medans han kunde ligga o gotta sig i sängen i en hel timme till.
Moster PIA och lille Theo hämtade mig på stationen!

När vi kom hem somnade Theo, och vi gav oss ut i kylan och sågade till staketstolpar! Jag sågade, Pia mätte och fotade! Sen skulle vi spetsa till dom med hjälp av en yxa. Vi turades om, of course. Mina blev finast, of course heeehe.. Dom blev väldigt fina i alla fall, och Pia började göra hål i marken med ..en sån som man göra stolphål i marken med. Tung som TUSAN. Hålen blev ungefär 50 cm djupa kan jag tänka mig. Pia lyckades träffa hålet varje gång. Det gjorde inte jag. Jag träffade ungefär 20 cm från hålet...
Jag fick använda släggan till att banka ner stolparna! Kände mig sjukt macho.

Sen började det kända regnet, och vi fick bege oss inomhus! Pia tog en dusch, och jag matade Theo.
Jag blev kräkt på. Inuti tröjärmen. Det va lite äckligt. Sen jobbade vi lite med musikvällen.
Vi städade Hugos rum och jag fick i uppdrag att bygga en järnväg till honom! Vi hade jättekul haha!
Sen åkte Pia och hämtade Hugo och Moa på dagis, och vi fikade för att fira Moas namnsdag. Sen tog jag tåget hem vid 3, och fick gå hem i regnet!


Tisdag

Jag gör en dramatisk vändning i livet nu
från svart till vitt. Från skitigt till rent, från helvete till himmel. Hälsosamt o bra.
Jag tänker strunta i ungdomsgarantin.

Jag tänker inte åka till gåsebäck två ggr i veckan plus en massa workshops för att lära mig skriva cv eller träna på arbetsintervjuer. För 2500 tusen? NEJ. nejnejnej NJET aldrig. Bara tanken på stället, lokalerna och människorna där gör mig MILT DEPRIMERAD. More to the story, me screw that.

Min nya plan.
First stop, Komvux och studiebidrag. Har skrivit in mig på 6 kurser idag, samhällskunskap A skall läsas upp, Matte B skall läsas upp, Rättskunskap, Engelska C (WOOHOO), Etik och livsfrågor och Religionskunskap B.
SNACKA om bättre, man LÄR sig faktiskt något då!! Visst, jag får bara hälften av vad jag hade fått på Academedia, men SCREW THAT!?

NEXT STOP. På fredag ska jag till ett ställe (I KLIPPAN) och presentera mig och förhoppningsvis så blir det något av det... jag har höga förhoppningar!! Om det löser sig så kommer jag inte ha något att oroa mig över! HOPPAS HOPPAS ..

Har gott igenom lite av en kris-på-vägen dom senaste dagarna. Kan det vara på grund av mötet på Academedia? Fick mig att känna mig som ett hopplöst fall, misslyckande. Gårkvällen spendera jag i min soffa med mamma och grätgrätgrät utan slut. Det kändes som att jag inte hade nån utväg, jag va fast, hade ingen framtid. Det krävdes bara ett samtal och ett besök för att heala det.


hoppas detta löser sig.

Söndag

Imorgon ska jag till academedia för mitt första möte med min jobboach
screw that
jag måste HITTA DIT
SKIT
rim, jag är en naturbegåvning

IGÅR anlände en buss med 28 konfirmander och en HEL massa ledare (10 st) till Lund för Taize dag!
Vi kom lagom till middagsbönen i domkyrkan. Man hade tagit bort alla bänkar, och istället lagt ut mattor! Jättemysigt! Konfirmanderna var väldigt duktiga (iallafall i kyrkan) med att vara tysta.

Middagsbön Taize style: Sång. Sång. Mer sång. Stämsång. Som det ska vara!

Sen bar det av mot Petersgården, där vi skulle spendera dagen med massor andra konfirmander och ungdomar. Jag är väldigt dålig på att uppskatta antal, men kanske mellan 60-90! Vi fick lunch när vi kom fram efter 20 min promenad, Lins och spenatsoppa. mmmm. jo.
Sen förflyttade vi oss till kyrkan, som låg i rummet intill! Där inväntade vi Broder Matthew, från Taize! Han pratade en massa om mycket, det va väldigt intressant att lyssna på. Vi sjöng även ett par sånger. Sen delade vi in oss månadsvis och blandades allihopa för att lära känna varann litet. Vi blev en grupp på 8 personer från 3-4 församlingar, med mig som ledare. Vi pratade lite ytligt om vad vi gjorde på fritiden, vår tro, finns gud eller inte, om inte, vad är han och lite smått och gott!

Sen så skulle vi leka lite! Vi lärde oss nån sång med dans, vi lekte katt oh råtta, sjöng (skrek) en ramsa som förövrigt var väldigt rolig (TILL EN BÖRJAN, forts följer) Här kan ni ju förresten lära er ramsan om ni vill!

"Hej! Jag heter Bengt! Och jag jobbar på en knappfabrik, jag har en fru, men inga barn. Men ändå frågar chefen mig; Beeeeengt? Är du leeedig? Svar: NEJ! Tryck på knappen med höger hand!"

OCH SÅ VIDARE med slag och hopp och tungan rätt i mun! Väldigt kul mot slutet vill jag lova.
Sen var det matdags igen. Det serverades ekologisk pasta med tomatsås. Skulle hellre vilja säga tomatsås med mängder av grönsaker i en god röra. Riktigt gott, faktiskt! Efter maten och förflyttade vi oss tillbaka in i kyrkan där vi fick lyssna på Broder Matthews tolk, som var från Göteborg, hette Fredrik och hade bott i Taize i tre år. Han berättade om hur Broder Roger startade i Taize på sin cykel och hur ungdomar nu kommer varje år i stora vågor från världens alla hörn. Det lät jätteintressant, kanske är något man borde testa på, en vecka i frankrike?

Efter detta så fick man välja mellan tre workshops! En av dessa var SÅNG, så där stannade jag. Vi sjöng sångerna som skulle sjungas på kvällsbönen och lärde oss lite stämmor. Sen var klockan dags att gå tillbaka till domkyrkan.

Vi sjöng en herrans massa sånger! Vi fick vars ett vaxljus att tända under tiden hela kyrkan plus kör sjöng Surrexis Christus, jättehäftigt! Texterna som lästes och bönerna som bads i mikrofon sas på en massa olika språk, bland annat svenska, engelska, italienska och tyska. Precis som i Taize! Konfirmanderna var hyfsat tysta även denna gång. Dock så va vissa tråkiga och låg ner och fibbla med sina telefoner. Synd när dom får chansen till en riktig upplevelse!
Bönen pågick i 1½ timme, sen var vi tvungna att resa oss och smyga iväg till den väntande bussen. Bönen skulle fortsätta för dom som ville stanna kvar. Vi gick till vår buss, och jag fick tjatat mig till en plats hos sebastian!


Jag satt nämligen i kyrkan och tänkte "Va skönt.. jag är så avslappnad och nöjd nu, och hemskt trött. Det ska bli så skönt att sätta mig på bussen, sova på sebastian och bara njuta av att kunna sitta still och inte tänka på något i en hel timme." Perfekta avslutet på en sånhär dag, eller hur?

Vi gick på bussen. Det börjar med en väligt söt men högljudd tjej.
"Sebbeeee???? E NI TILLSAMMANS?? men EEE ni det?? Grattiiis!!"
Sen blev det liksom inte tyst.

Ni som har tagit studenten vet exakt hur det kunde låta inne på en bar i helsingborg. MYCKET "WHOO-OH-OH-OH-OOOOOOH-OOOOH" eller hur? Och en massa "sha-la-la-la-la", riiight?

SÅ lät det.

Huvudvärken dunkade nästan lika högt i mitt huvud. Det öppnades en wunderbaum och det stank vanlij. Jag själv tryckte en örat mot min livs levande kudde, och hade hans hand över det andra. I en timme. jag blev hemskt åksjuk.
det blev inte ett perfekt avslut


screw it. Nu ska jag.... emh... typ.. läsa? Spela Jak 2? Kolla efter biobiljetter? ja, bio.



Lunds Domkyrka igårkväll

Torsdag

Jag tror jag börjar bli frisk...! Symptomen börjar smyga sig bort nu äntligen.

Jag är hemskt glad. Jag har en skön känsla i bröstkorgen, har haft det i nån dag nu... Kom hem i tisdags o så fort jag satte mig ner o kände av hur jag mådde så kände jag denna känslan. Det kändes som om min bröstkorg va fullstoppad med bomullstussar. Jätteskönt, får mig att vilja skratta väldigt försiktigt, eller bara le brett.

Idag är det dags för skuvo igen, musikgruppen (eller malin och jag) ska hålla i en liten andakt vid halv sju, sen ska jag o sandra fortrsätta planera musikvällen som äger rum nästa torsdag! Det kommer bli lite Så ska det låta!

På lördag ska vi åka med alla konfirmander till Taizedagarna i Lund!
Vad är Taize?? JO

En plats i Frankrike. Här kan det genomföraas gudstjänster med runt 10.000 deltagare.
Det sjungs mycket, som vilken gudstjänst som helst, med undantaget att här sjunger då 10.000 människor. MÅNGA stämmor...

Detta ska vi få uppleva TROR jag! Jag har inte så stor koll på Vad Taizedagarna i Lund kommer att erbjuda, men jag hoppas att det blir något liknande. Det ska bli jättespännande iallafall!

NÄSTA HELG blir det SUPERKUL!! Skuvo ska till ÅKERSBERG på läger!


MENMEN nu ska jag försöka hinna en sväng till mormor och morfar innan andakten!

byyye!

Fredag/Lördag

Det är fredag kväll och lördag natt!



Fick spenderat ett dygn hos sebastian, så nu får jag klara mig över helgen när herrn besöker Växjö. Hoppas han e förnuftig nog att inte festa sönder sin sjuka kropp!
Får se när jag blir sjuk, för smittad e jag väl säkert..! Men som sagt, det gör inte mig något.

Konfirmandlägret blev inställt i helgen pga vaccinsjuka konfirmander! Tråkigt!


MEN NU till helgens stora EVENT!!

DANSBANDSKAMPEN!
Är där nån som har MISSAT just varför det är så stort imorgon? JO, för att det musikaliska geniet Johan Axelsson, min käre far, skall deltaga med bandet Sweetshots!
så RING 099-220 02, 3.60/samtalet, och hjälp SWEETSHOTS VIDARE I TÄVLINGEN!

Så det ska vi spendera kvällen till att kolla på imorgon!

Nu ska jag in och spela liiite Jak and Daxter, och sen ska jag minsann SÖVA


GOODNIGHT

RSS 2.0